Yleistä hoidoista

 

Silloin kun ei lääkäreitä ollut eikä terveyspalveluja siinä muodossa kuin nyt, oli pitkin Suomea kylissä yksi tai useampi jäsenkorjaaja, kuppari, luonnon lääkitsijä, verenseisauttaja. Maine perustui tuloksiin. Oppinsa nämä henkilöt saivat omilta isovanhemmiltaan tai vanhemmiltaan. Näin tieto kulki ja kehittyi. Yhteinen piirre joka näyttää olevan jokaisen tunnustetusti taitavan kansanparantajan tavaramerkki, oli että heidän käsittelyssään ei käynyt kipeää, tulokset olivat hyvät.

Olen opiskellut useita vanha kansan hoitomuotoja koko ikäni ja nyt haluan tarjota sinulle mahdollisuuden hyötyä siitä ikivanhasta tiedosta minkä ihmiset ovat tienneet tuhansia vuosia.

Teen kalevalaista jäsenkorjausta, märkä kuppausta, kuiva kuppausta, saunaterapia hoitoja, kuumakivihierontaa, kiviterapiaa.

Olen myös villiyrttiohjaaja ja opiskellut esi-isien käyttämiä linimenttejä, salvoja ja parantavia yrttejä.

Voin ohjata sinua tutustumaan paremmin itseesi matkaterapian tai regression avulla. Nämä avaavat tietoja jotka ovat tapahtuneet aikaisemmin ja vaikuttavat nyt olotilaasi, ehkä negatiivisina tunteina tai kaipuuna jonnekin tms.

Myös rumpuhoidot antavat mahdollisuuden tavoittaa oman alitajunnan piilossa olevia asioita esim. Whizhealer-terapia sekä avaa muistoja että rentouttaa. Rummutuksella voin myös rentouttaa eritavoin. Rummun äänen värähtely on auttanut jopa halvausasiakkaita, elvyttämään halvaantuneen osan tuntoa.

Mikäli haluaisit tehdä oman hoitorummun, voin neuvoa myös rummun rakentamisessa.

Itsepäisen päänsäryn tai migreenin voi taltuttaa craniosacraaliterapian päähoidolla ja yhdistettynä kalevalaiseen jäsenkorjaukseen, moni asiakas on saanut hyviä tuloksia.

Ehkä olet kiinnostunut Tarot-korteista.Voin tehdä sinulle pöydän ja samalla tutustumme Tarotin maailmaan vähän tarkemmin, kuten mihin tämä vanha ”ennustaminen” perustuu. Tarot on hyvä tapa saada varmuutta omiin ajatuksiin.

Halutessasi voimme yhdistää erihoitomuotoja hoitojaksoksi. Me kaikki olemme kokonaisuuksia ja fyysinen oire usein kertoo myös jostain henkisestä haasteesta, esim. stressi näkyy hyvin selvästi kehosta vaikka itse emme sitä välttämättä huomaa.

TEEN HOITOTYÖTÄ JUURI SINUA VARTEN, JOTEN KERRO ROHKEASTI MITÄ TOIVOT JA SUUNNITELLAAN YHDESSÄ MIKÄ ON PARAS TAPA PÄÄSTÄ TOIVOMAASI LOPPUTULOKSEEN

Täydentäviin hoitomuotoihin liittyvät palvelut eivät vielä kuulu potilasvakuutuksen piiriin.Hoitoon tullessa tulee muistaa jokaisen oma vastuu hoidon valinnan suhteen. Hoitoon tulee tulla vapaaehtoisesti ja ymmärtäen sen että hoidon mahdolliset seuraamukset eivät velvoita hoitopalvelun tuottajaa korvauksiin.

Asiakasrekisteriä pidän niistä hoidoista, joissa on tarpeen tietää mahdollisen uuden käynnin yhteydessä, mitä aikaisemmin on tehty ja millainen tilanne on asiakkaalla ollut.  Henkilötiedot ovat seurantakortissa, missä on asiakkaan itse ilmoittamat tiedot ja minun lisäämät tiedot hoidosta.
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan erillistä kirjallista suostumusta eikä tietoja luovuteta lainkaan EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki 30§.
Asiakasrekisterin tiedot ovat vain manuaalisessa muodossa. Seurantakorttia säilytän kansiossa, paikassa mistä ulkopuolinen henkilö ei saa sitä haltuunsa. Seurantakortteja säilytetään viisivuotta, minkä jälkeen ne poltetaan.
Jokaisella asiakkaalla on oikeus tarkistaa seurantakortiin tallennetut tiedot sekä vaatia seurantakortin tuhoamista tai antamansa virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee tehdä kirjallisesti