RegressioREGRESSIOHOITO

 

Regressio tarkoittaa taantumista, palautumista, takaisin viemistä menneisyyteen, kuten eiliseen päivään, lapsuuteen ja aina menneeseen elämään asti. Sinun ei tarvitse uskoa menneisiin elämiin, silti voit saada apua sinua askarruttaviin asioihin. Tietoisuus ja hyväksyntä, että olet elänyt aikaisemmin toisessa ajassa ja paikassa auttaa rergressiohoidon onnistumisessa.
Tärkeintä on, että mielesi on avoin ja sinulla on luottamus siihen, että sisimmässäsi on paljon tietoa, joka on tietoiselle mielelle piilotettuna ja johon voidaan hoidon kautta päästä käsiksi.

Tarkoituksena regressiossa on siis päästä käsittelemään ja kohtaamaan turvallisesti juuri näitä tietoiselle mielelle piilossa olevia muistoja, jotka nostetaan esiin.
Hoidon aikana on tärkeää että olet rentoutuneessa olotilassa niin kehon kuin mielenkin tasolla, jotta voit unohtaa turhat ajatukset; ”kuvittelenko minä nyt tämän?”, ”onko tämä totta?” jne.
Ne vievät vain energiaasi ja estävät mielikuvien vapaan muodostumisen. Antaudu kokemukselle ja anna itsellesi lupa kokea kaikki mitä sisältäsi nousee.

Jos mahdollista niin ole jo ennen hoidon aloittamista hiljentänyt mieltäsi ja arkipäivän kiireitä. Varmista että sinulla on paikka missä voit olla häiriöittä hoidon ajan ja myös voit luottavaisesti rentouttaa koko kehosi, mikäli mahdollista ole pitkällään hoidon aikana.

Hoidossa olen kokoajan puheyhteydessä kanssasi ja se etenee sinne, minne sen sillä hetkellä kuuluukin mennä, täysin turvallisesti.
Vuorovaikutteisen keskustelun myötä, esiinnousevien tunteiden, ajatusten ja mielikuvien kautta ohjaan sinut turvallisesti käsittelemään monia asioita, jotka häiritsevät sinua tietoisesti tai tiedostamattasi sillä sinussa on kaikki tieto jo olemassa!

Aina tapahtuu juuri se mitä on tarkoitus, oli se sitten täysi hiljaisuus tai vilkas ja elämyksellinen kokemus. Voit aistia näkemällä, kuulemalla, tuntemalla, vain tiedät mitä tapahtuu jne. Kaikki ne antavat sinulle tarvitsemaasi tietoa. Kaikki hoidot ovat yhtä onnistuneita ja tärkeitä sinulle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempia kokemuksia regressiosta, anna vain itsellesi mahdollisuus. Mitä avoimempi, ilman ennakkoluuloja tai -toiveita voit tulla hoitoon, sen enemmän saat kaipaamasi hoitoa.

Aluksi keskustelemme mitä toivot hoidolta. Sen jälkeen rentoutan sinut erittäin kevyeen hypnoosiin, tunne on aivan sama kuin juuri ennen nukahtamista.
Tämän jälkeen ohjaan sinut ajanvirrassa syvemmälle sisimpääsi täysin turvallisesti. Sinne missä on kaipaamasi tieto/apu. Ja lopuksi ohjaan sinut turvallisesti takaisin tähän hetkeen.

Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. Olethan saanut paljon uutta näkökantaa elämääsi ja voimaa jaksaa eteenpäin. Tämä on upea hoito ja palauttaa mahdollisesti kadoksissa olleen uskon elämääsi ja itseesi.

Hoito kestää 1 – 1,5h
Hoitoon kuuluu myös keskustelu hoitokokemuksen jälkeen.
Paikka: Montiontie 22, 79600 Joroinen tai nettiyhteyden kautta kotonasi