ALH Enkelihoito

Jos et tiedä, minne päin sinun tulisi elämässäsi kulkea, haluat purkaa energiatukoksia, haluat varmistusta valitsemallesi tielle, suunnittelemillesi asioille tai kaipaat neuvoa jotta voit luoda unelmiasi todeksi, enkelisi neuvovat ja opastavat sinua mielellään.
Olet aivan oikealla sivulla, tämä hoito on juuri sinua varten. Joskus voit parantaa elämääsi yllättävän pienillä muutoksilla.

ALH Enkelihoito on on suomennus Angel Light Hypnosis Enkelihoidosta.

Hoitomuoto on kanavoitu Atlantiksen ajoilta, siinä yhdistyy enkeli energia, hypnoterapia ja regressiohoito. Tavallinen enkelihoito on yleensä vain energiahoitoa.
Tämä hoito on monipuolinen terapeuttinen hoito, jossa pääset kohottamaan energioitasi enkelten ja muiden korkeavärähteisten valonauttajien maailmassa.
Hoidossa olen kokoajan puheyhteydessä kanssasi ja se etenee sinne, minne sen sillä hetkellä kuuluukin mennä, täysin turvallisesti.
Vuorovaikutteisen keskustelun myötä, esiinnousevien tunteiden, ajatusten ja mielikuvien kautta enkelit ohjaavat lempeästi ja turvallisesti käsittelemään monia asioita, jotka häiritsevät sinua tietoisesti tai tiedostamattasi sillä sinussa on kaikki tieto jo olemassa!

Aina tapahtuu juuri se mitä on tarkoitus, oli se sitten täysi hiljaisuus tai vilkas ja elämyksellinen kokemus. Voit aistia näkemällä, kuulemalla, tuntemalla, vain tiedät mitä tapahtuu jne. Kaikki ne antavat sinulle tarvitsemaasi tietoa. Kaikki hoidot ovat yhtä onnistuneita ja tärkeitä sinulle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempia kokemuksia valonauttajista, anna vain heille mahdollisuus. Mitä avoimempi, ilman ennakkoluuloja tai -toiveita voit tulla hoitoon, sen enemmän saat kaipaamasi hoitoa.

Aivan aluksi keskustelemme mitä toivot hoidolta. Sen jälkeen rentoutan sinut erittäin kevyeen hypnoosiin, tunne on aivan sama kuin juuri ennen nukahtamista.
Tämän jälkeen ohjaan sinut enkelten maailmaan täysin turvallisesti luonnonportaita pitkin. Enkelten maailmassa pääset tutustumaan enkeleihin ja valonauttajiin sekä käsittelemään asioita, joihin toivot apua näiltä korkeavärähteisiltä auttajilta.
Lopuksi saat kylpeä enkelivalossa ja nauttia auttajien rakkaudellisesta energiasta. Tämän jälkeen ohjaan sinut turvallisesti takaisin luonnonportaita pitkin tähän hetkeen.

Hoidon jälkeen jää tunne mielen vapaudesta ja ilosta sekä valosta, joka me kaikki todellisuudessa olemme. Enkelten taivaassa käsittelemäsi asiat vaikuttavat energeettisesti sinun omaan elämääsi täällä maan päällä ja elämääsi alkaa virrata enemmän rakkautta ja onnellisuutta.

Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. Olethan saanut paljon hoitavaa energiaa sekä uutta näkökantaa elämääsi ja paljon voimaa jaksaa eteenpäin. Tämä on upea hoito ja palauttaa mahdollisesti kadoksissa olleen uskon elämääsi ja itseesi.

Hoito kestää 1 – 1,5h
Hoitoon kuuluu myös keskustelu hoitokokemuksen jälkeen.

Paikka: Hoitohuone tai nettiyhteyden kautta kotonasi

 

 

Kiitos rakas Riitta ihan mahtavasta ALH-hoidostasi . Pääsin tapaaman enkeleitäni ja jopa vielä ihania yksisarvisia, joitka tunnen erittäin läheisiksi ja voimallisiksi. Sain johdattamallasi matkalla enkelten dimensiossa tuntea mahtavia kokemuksia valonkantajista jopa ihan keijuihin asti. Olet tosi taitava, rakkaudellinen, hellävarainen valonkantaja ja johdatit minut puhdistukseen ja rauhaan.
Kiitos, kiitos, kiitos Merja Lindholm”

Teimme ALH enkelihoidon Riitan kanssa. Hoidon aikana menin käymään pienessä mökissä. jossa paloi takkatuli. Näin liekeistä oman kuvajaiseni. Yhtäkkiä kasvojani kuumotti ihan hirvittävästi, suorastaan poltteli…Riitta pyysi lohikäärmettä paikalle tuekseni hönkäilemään kasvoihini viileää tuulta, joka helpotti kuumotusta. kuulin miten ihmiset ilkkuivat ja huusivat minulle…Tuli vahva tunne siitä, että paloin roviolla jossain edellisessä elämässäni. yhtäkkiä liekki edessäni muuttui kirkkaan oranssista kauniin violetiksi. Tunsin miten kehoani syväpuhdistettiin, hoidettiin. Kyynelet valuivat pitkin poskiani helpotuksesta. tuli hiipui pikkuhiljaa ja näin rippiristini, josta kajasti kuulasta, kirkasta valoa. valo teki ikään kuin ristin ylitseni. Sain siitä voimaa jatkaa…mut mikä ihan parasta on se et voin käsitellä nyt tulitikkuja ilman et hermostun siitä tai kädet valuvat vettä…tulitikun raapaisu ääni, ei ole enää hirvittävän ahdistavaa kun kokeilin jälkeenpäin. olen vapaa menneestä solutason muistosta kiitos Riitta ja ihanat enkelit!  -Kati-”

”Kiitos Riitalle ihanasta kokemuksesta ja hyvästä hoidosta. Ihana valontyöntekijä ja lempeä läsnäolo. Hyvä hoitaja.
T:Noora Nyberg”