Luontoretket

 

Olen valmis laittamaan osaamiseni käyttöösi. Voimme suunnitella retken juuri toiveidesi mukaisesti.

Luontorasteja, sanamysteerejä, tutustutaan luontoon tarkemmin ja opitaan aina uutta, keitetään nokipannukahvit ja paistetaan tikkupullaa jne.
Lista voi olla loputon ja erilaisia vaihtoehtoja on paljon, juuri se mitä sinä toivot nyt. Riitta ja luonto kohdasta näet mitä osaan, kaikki on yhdisteltävissä. Vain mielikuvitus on rajana.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan ikimuistoinen retki!

 

 

 

Retkelle lähtiessä huomio

SÄÄNMUKAINEN PUKEUTUMINEN

Lämminpäivä/helle
Kevyt takki ja pitkät housut tai shortsit (maastossa voi olla hyönteisiä). Takin alle ohut pusero. Hattu tai muu päähine. Kevyet lenkkikengät tai vaellus-/ulkoilukengät. Juomapullo mukaan!

Poutakeli mutta ei helle
Kevyt takki ja pitkät housut. Takin alle tarpeeksi lämmin pusero. Hattu tai muu päähine. Kevyet lenkkikengät tai vaellus-/ulkoilukengät. Juomapullo mukaan.

Sateinen tai muuten erittäin kostea keli
Vedenpitävät ulkovaatteet, takki ja housut. EI SATEENVARJOA. Ulkovaatteiden alle lämpötilan mukaiset vaatteet. Suosi kerrospukeutumista. Vedenpitävät ulkoilukengät. Pään suojaus hatulla tai hupulla. Tarvittaessa hansikkaat käteen.

Kylmäilma
Päällimmäinen vaatekerta tuulta pitävää kangasta. Alle lämmin vaatekerta. Suosi kerrospukeutumista. Pään suojaus hatulla tai hupulla, käsineet. Lämpimät ulkoilukengät.