Riitta hoitajana

 

Teen hoitotyötä juuri sinua varten, joten kerro rohkeasti mitä toivot ja suunnitellaan yhdessä mikä on paras tapa päästä toivomaasi lopputulokseen.
Olen opiskellut useita vanha kansan hoitomuotoja koko ikäni ja nyt haluan tarjota sinulle mahdollisuuden hyötyä siitä ikivanhasta tiedosta minkä ihmiset ovat tienneet tuhansia vuosia.

Teen kalevalaista jäsenkorjausta, märkä kuppausta, kuiva kuppausta, saunaterapia hoitoja, kiviterapiaa.

Olen myös villiyrttiohjaaja ja opiskellut esi-isien käyttämiä linimenttejä, salvoja sekä parantavia ja syötäviä yrttejä.

Olen NLP master ohjaaja. NLP auttaa hyvin monenlaisiin haasteisiin, kaikki on kiinni siitä haluatko.

Voin ohjata sinua tutustumaan paremmin itseesi enkelihoidon, matkaterapian, regression tai tulkintojen avulla. Nämä avaavat tietoja jotka ovat tapahtuneet aikaisemmin ja vaikuttavat nyt olotilaasi, ehkä negatiivisina tunteina tai kaipuuna jonnekin tms.

Myös rumpuhoidot antavat mahdollisuuden tavoittaa oman alitajunnan piilossa olevia asioita esim. Whizhealer-terapia sekä avaa muistoja, puhdistaa että rentouttaa. Rummutuksella voin myös rentouttaa eritavoin. Rummun äänen värähtely on auttanut jopa halvausasiakkaita, elvyttämään halvaantuneen osan tuntoa. Mikäli haluaisit tehdä oman hoitorummun, voin neuvoa myös rummun rakentamisessa.

Ehkä olet kiinnostunut Tarot-korteista.Voin tehdä sinulle pöydän ja samalla tutustumme Tarotin maailmaan vähän tarkemmin, kuten mihin tämä vanha ”ennustaminen” perustuu. Tarot on hyvä tapa saada varmuutta omiin ajatuksiin.

Halutessasi voimme yhdistää erihoitomuotoja hoitojaksoksi. Me kaikki olemme kokonaisuuksia ja fyysinen oire usein kertoo myös jostain henkisestä haasteesta, esim. stressi näkyy hyvin selvästi kehosta vaikka itse emme sitä välttämättä huomaa.

Hoida itseäsi ja voi hyvin kaikilla tasoilla!