Whizhealer-terapia

Siinä yhdistyvät luonnonkansojen viisaudet ja nykyaika. Terapiassa käytetään ääntä ja kosketusta. Ääni saadaan rummun sykkeestä ja hoitajan tekemistä luontoa ja eläimiä muistuttavista äänistä. Hoidon aikana taustalla soi myös rauhoittava musiikki. Kosketus hoidossa on äärimmäisen kevyt ja sen avulla vaikutetaan voimakkaasti kehon tuntoaistiin. Terapiassa käytetään apuna myös savua ja tulesta tulevaa kuumuutta. Oleellinen osa hoitoa on myös puhaltaminen.

Fyysisen hoitamisen lisäksi hoitaja saa näkyjä hoidettavan menneisyydestä, nykyisyydestä tai tulevaisuudesta. Näiden avulla hoitaja kohdistaa energiansa tiettyyn paikkaan kehossa. Usein kehossamme on menneisyyden tapahtumista jääneitä tunnelukkoja, joita saadaan näin aukeamaan.

Whizhealer-terapiassa asiakas vaipuu syvään rentoutuneeseen tilaan, usein paljon syvemmälle kuin nukkuessaan. Keho muuttuu raskaaksi, mutta toisaalta henkikeho leijailee keveydessä ja kauneudessa. Usein hoidon aikana koetaan voimakkaita tunnetiloja ja liikutaan unenomaisilla matkoilla, valveunissa. Hoidon jälkeen asiakas kokee olonsa onnelliseksi ja raukeaksi.

Tunnelukkojen aukeaminen helpottaa erilaisia fyysisiä vaivoja. Kivut poistuvat, masennus kaikkoaa, hengitys helpottuu. Whizhealer-terapia on helpotus arjen tuomaan paineeseen ja kiireeseen. Energiat kehossamme vapautuvat ja saamme aivan uudenlaista puhtia elämäämme.

Hoidon jälkeen hoitaja kertoo näyistään ja sitä verrataan asiakkaan kokemuksiin.

Keskustelun kautta asiakas saa uusia oivalluksia elämäänsä.

Kesto: 1,5-2 h ja sen jälkeiseen keskusteluun menee 10-15 min

Paikka: Hoitohuone