.

Arcturus retriitti

-tasapainoa ja onnea arkeen

Kaipaatko jotain elämääsi? Etsitkö itseäsi? Tuntuuko että ilo on kadonnut elämästä? Onko sinulla stressiä, huolia tai vaivaako joku asia ja haluaisit päästä niistä eroon tai ainakin asioiden yläpuolelle niin, että voit elää haasteiden kanssa sopusoinnussa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tämä retriitti on sinua varten.

Etsimme luonnon avulla tasapainoa elämään, yhteys maahan ja taivaaseen tuo elämään harmoniaa ja auttaa käsittelemään elämämme erilaisia haasteita.

Olen eräopas ja kansanparantaja, työhistoriaa on myös monesta muusta ammatista. Olen itse kokenut pahan työuupumuksen ja sen jälkeen kaksi isoa fyysistä traumaa, mitkä ovat koetelleet myös henkisellä tasolla. Olen itse selvinnyt niistä hyvin suurelta osin luonnon avulla. Olen oppinut ja opiskellut asioita 20 vuoden ajan ja haluan nyt kertoa sinulle eri vaihtoehtoja, miten voit  hyödyntää luontoa ikävistä asioista irtipäästämiseen ja myös keinoja miten voit ”ladata akkujasi” luonnossa. Samalla saat syvällisemmän luontosuhteen. Kanssasi on myös metsäammattilainen Eve, joka auttaa viikonloppusi onnistumisessa.

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia asioita, millä voit tietoisesti jo 15 minuutin aikana puhdistaa oloasi, sekä tuo paremman mielen, vaikka lähipuistossa tai pihan omenapuun juurella ja jaksat taas jatkaa päivän askareitasi

HUOM! Nyt ei ole tiedossa uutta aikaa, toivottavasti vielä tulevaisuudessa

Arcturus on meidän pallonpuoliskon taivaalla näkyvä, toiseksi kirkkain tähti. Tähtitiede on ikivanhaa tietuisuutta, joka oli päivittäisessä käytössä jo kauan ennen meidän ajanlaskua ja vielä isovanhempiemme aikana ja edelleenkin on. Arcturus edustaa harmoniaa, tasapainoa, estetiikkaa, diplomatiaa ja kauneutta. Kehomme tasapaino lähtee lantiosta, koska siellä sijaitsee myös meidän voimakeskus eli napakeskus, jonka alueella on yli 70 000 hermopäätettä. Arcturusta on parantamisen ja parantumisen yhteistyötähti eli itsehoidon yksi parhaimmista avuista. Energioiden tasapaino tuo meille jaksamista ja ymmärtämistä jokapäiväiseen elämään, sekä lähentää suhdettamme aitoon luontoon. Koko retriitti kunnioittaa isovanhempiemme viisasta tietämystä ja siinä yhdistyvät niin henkinen, kuin fyysinen kehon huomioiminen.

 Käytä tämä mahdollisuus hyödyksesi ja heitä irti stressistä tai kuormittavista ajatuksista, sekä peloistasi, koska tätä ei sinulle kerrota missään muualla.

.

Ps. Mitä voisit menettää, jos uskaltaudut olemaan hetken iloinen ja onnellinen?

 

Tervetuloa mukaan löytämään ilo elämään kanssamme!

.

NatureMagics Oy
Riitta Järvisalo
040 5454422
riitta@naturemagics.fi
Y-tunnus 2881175-3

Peruutus- ja vastuuehdot

 Peruutusehdot:

Yli 30 pv ennen retriitin alkamispäivää: pidätämme varausmaksun (100 €)

10-30 pv ennen retriitin alkamispäivää: pidätämme 50 % retriitin kokonaishinnasta

Alle 10 pv ennen retriitin alkamispäivää: pidätämme 100 % retriitin kokonaishinnasta.

Asiakas voi aina hankkia tilalleen toisen osallistujan.

Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan sairastuminen, emme peri osallistumismaksua ja kaikki saadut suoritukset vähennettynä varausmaksulla palautetaan. Varausmaksun osuus pidätetään kaikissa tapauksissa toimistokuluina. Asiakkaan on toimitettava peruutuksen syistä luotettava lääkärintodistus viikon kuluessa peruutushetkestä.

Ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vähäisestä osallistujamäärästä johtuen (alle 5 henkilöä) NatureMagicsilla on oikeus peruuttaa varaus. Näissä tapauksissa kaikki asiakkaan maksamat maksut palautetaan.

 Vastuuehdot:

Ymmärrän, että osallistun retriittiin vapaaehtoisesti ja omalla vastuullani. Olen tietoinen harjoittelun riskeistä ja siitä, että ohjaajat eivät ole terveydenhuollon ammattilaisia eikä voi antaa diagnoosia tai luotettavaa arviota terveydentilastani. Tietoisena riskeistä vapautan NatureMagicsin ja sen edustajat kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa retriitin yhteydessä. Olen tietoinen, että vastaan itse tapaturmavakuutuksen hankkimisesta.

 Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on lisäkysymyksiä.

TERVETULOA!

 NatureMagics Oy/Riitta, 0405454422, riitta@naturemagics.fi

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Click Here