VALONAUTTAJIEN KANAVOINTI

 

Mistä sinä unelmoit?
Mikä estää sinua nyt elämästä unelmia todeksi?

Askarruttaako joku asia?
Kaipaatko neuvoa jonkin asian suhteen?
Etkö tiedä mitä tehdä seuraavaksi? Enkelit, valonauttajat

Voit kysyä opastusta ihmissuhteisiin, työasioihin, omaan henkiseen kasvuusi tai ihan mihin tahansa asiaan, johon kaipaat opastusta nyt.
Kanavoin enkeleitä ja muita valonauttajia, riippuen siitä kenellä on kaipaamasi vastaus sinulle. Kerron kaiken mitä näen ja mitä ohjeita sinulle tulee.
Saat vastaukset kirjallisena sähköpostiisi, jotta voit halutesssasi lukea viestin uudestaan.

Kaikki on ehdottoman luottamuksellista ja tuhoan viestin itseltäni kun olet vastaanottanut viestini.Halutessasi voimme keskustella kanavoinnin jälkeen puhelimessa, mikäli kaipaat johonkin ilmaisuun lisäselvitystä.

Paikka: Sähköpostilla ja puhelimella

Kuinka toimia.
Lähetä sähköpostilla minulle kolme, mahdollisimman hyvin määriteltyä kysymystä ja kuva maksusta.
Vastauksen saat kolmen päivän sisällä.

 

 

Palautteita

”Riitta Järvisalo, kiitos ihan mahtavasta kanavoimisesta minulle vaikeisiin asioihin. Sinulla on suora kanava enkeleihin, tiesit juuri täsmälleen mistä kenkä puristaa elämässäni ja kanavoit kannustusta, mietteitä sekä ohjausta jotka kaikki tulevat avustamaan minua jatkossa. Sydämellinen kiitos sinulle Riitta. Rakkaudella Merja Lindholm ?

”Tarkka ja selvä tulkinta, onneksi olkoon ja Kiitos Kiitos ? ❤️ Kiitos ❤️ . Olen saanut konkreettista apua tulkinnastasi sekä luottamusta siihen, että olen menossa oikeaan suuntaan siinä, mitä olen tulevalle työsaralleni suunnitellut. Teit osuvan ja eenpäinvievän tulkinnan. Olet empaattinen ja selvänäköinen ja nämä kaksi asiaa yhdessä tekee sinusta loistavan valotyöntekijän.”

”Tulkinnasta huokui läpi linjan rauhallisuus ja turvallisuus, se oli kirjoitettu selkeästi ja saatu asiat mustaa valkoiselle juuri niistä asioista, joita oli kysytty. Riitta oli päässyt enkeliyhteyteen hyvin – se tuli selkeästi esiin kirjoituksesta – ja hän oli myös päässyt minun sieluni lähelle tarpeeksi, voidakseen nähdä enkelten avustuksella juuri niitä asioita, joista olin kysynyt. Riitta sai tuotetuksi minulle täsmälleen sitä informaatiota, joka oli minulle tällä kertaa tärkeintä saada tietooni, eli sen, mitä enkelit katsoivat olevan minulle korkeimmaksi parhaaksi juuri tällä hetkellä.”

”Vastauksista tuli luotettava olotila. Riitan tavasta kirjoittaa näkyy hänen paneutumisensa kysymyksiini. Vastaukset sisälsivät ilahduttavan paljon yksityiskohtia. Pidin hänen tavasta kuvata meditoinnin aikana saamiaan mielikuvia ja enkelten sanomia. Tulkinnan kieli oli myös selkeää ja helppolukuinen. Tekstistä huokui rakkaudellisuus. Sanat oli aseteltu myös rakkaudellisesti. Jokaiseen kysymykseeni oli mielestäni annettu riittävän laaja ja pitkä vastaus. Lukija jäi janoamaan enemmän tietoa, koska sai kysymykseensä kuvauksen ja yksityiskohtia, mikä tietenkin herätti uteliaisuuden saada lisäinfoa (mutta hyvällä tavalla). Todella informatiivinen tulkinta, tiiviissä paketissa.”