REGRESSIOHOITO

 

Regressio tarkoittaa taantumista, palautumista, takaisin viemistä menneisyyteen, kuten eiliseen päivään, lapsuuteen ja aina menneeseen elämäänRegressio asti. Sinun ei tarvitse uskoa menneisiin elämiin, silti voit saada apua sinua askarruttaviin asioihin. Tietoisuus ja hyväksyntä, että olet elänyt aikaisemmin toisessa ajassa ja paikassa auttaa rergressiohoidon onnistumisessa.
Tärkeintä on, että mielesi on avoin ja sinulla on luottamus siihen, että sisimmässäsi on paljon tietoa, joka on tietoiselle mielelle piilotettuna ja johon voidaan hoidon kautta päästä käsiksi.

Tarkoituksena regressiossa on siis päästä käsittelemään ja kohtaamaan turvallisesti juuri näitä tietoiselle mielelle piilossa olevia muistoja, jotka nostetaan esiin.

Hoidon aikana on tärkeää että olet rentoutuneessa olotilassa niin kehon kuin mielenkin tasolla, jotta voit unohtaa turhat ajatukset; ”kuvittelenko minä nyt tämän?”, ”onko tämä totta?” jne.
Ne vievät vain energiaasi ja estävät mielikuvien vapaan muodostumisen. Antaudu kokemukselle ja anna itsellesi lupa kokea kaikki mitä sisältäsi nousee. Se voi olla jokin tunto, vain teidät jotain, aistit, kuulet, näet, muistoja nousee. Ota vain kaikki ennakkoluulottomasti totena, käytä apuna mielikuvitustasi.
Jos mahdollista niin ole jo ennen hoidon aloittamista hiljentänyt mieltäsi ja arkipäivän kiireitä. Varmista että sinulla on paikka missä voit olla häiriöittä hoidon ajan ja myös voit luottavaisesti rentouttaa koko kehosi, mikäli mahdollista ole pitkällään hoidon aikana.

Hoidossa olen kokoajan puheyhteydessä kanssasi ja se etenee sinne, minne sen sillä hetkellä kuuluukin mennä, täysin turvallisesti.
Vuorovaikutteisen keskustelun myötä, esiinnousevien tunteiden, ajatusten ja mielikuvien kautta o
hjaan sinut turvallisesti käsittelemään monia asioita, jotka häiritsevät sinua tietoisesti tai tiedostamattasi sillä sinussa on kaikki tieto jo olemassa!

Aina tapahtuu juuri se mitä on tarkoitus, oli se sitten täysi hiljaisuus tai vilkas ja elämyksellinen kokemus. Voit aistia näkemällä, kuulemalla, tuntemalla, vain tiedät mitä tapahtuu jne. Kaikki ne antavat sinulle tarvitsemaasi tietoa. Kaikki hoidot ovat yhtä onnistuneita ja tärkeitä sinulle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempia kokemuksia regressiosta, anna vain itsellesi mahdollisuus. Mitä avoimempi, ilman ennakkoluuloja tai -toiveita voit tulla hoitoon, sen enemmän saat kaipaamasi hoitoa.

Aluksi keskustelemme mitä toivot hoidolta. Sen jälkeen rentoutan sinut erittäin kevyeen hypnoosiin, tunne on aivan sama kuin juuri ennen nukahtamista.
Tämän jälkeen ohjaan sinut a
janvirrassa syvemmälle sisimpääsi täysin turvallisesti. S
inne missä on kaipaamasi tieto/apu. Ja lopuksi ohjaan sinut turvallisesti takaisin tähän hetkeen.

Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. Olethan saanut paljon uutta näkökantaa elämääsi ja voimaa jaksaa eteenpäin. Tämä on upea hoito ja palauttaa mahdollisesti kadoksissa olleen uskon elämääsi ja itseesi.

Hoito kestää 1 – 1,5h
Hoitoon kuuluu myös keskustelu hoitokokemuksen jälkeen.

Paikka: Hoitohuonen tai nettiyhteyden kautta kotonasi

”Kiitos, kiitos voimakkaasta regressiohoidostasi Riitta. Pystyin rentoutumaan täydellisesti hellän turvallisen äänesi ohjauksella. Pääsin jopa niin syvälle että sain DNA latauksen jota muuten en olisi pystynyt ottamaan vastaan. Sitten vielä sain matkustaa entisessä elämässäni jossa sain eheyttää ja voimistaa itseäni sekä saada ymmärrystä nykyiseen elämääni. Kiitos avustasi, voin tosiaan suositella Riitan ALH-enkelihoitoja sekä regressiohoitoja. Rakkaudella Merja”

”Riitta sai minut taitavalla työskentelyllään  menemään Regressiossa ihan alkulähteille❤️
Lemuriaan  Liskoelämääni. Täydellinen rentoutus ja tasainen hypnoosimainen äänen käyttö rentoutti minut niin syvälle, että se mahdollisti kaukaisen elämäni. Sopivasti haastattelua, ei liikaa, jotta sain katsella rauhassa sen aikaista elämääni. Hän johdatti puheellaan sen elämän päättymiseen, jossa maanjäristys peitti alleen sulaan laavamassaan kaikki. Puheellaan hän auttoi aistimaan sielumaailman, jossa saatiin käsiteltyä miltä ko. elämä tuntui.mitä opin ja mitä toin sieltä tähän elämään. Mielenkiintoinen parantava matka menneeseen.
Voin suositella Riittaa lämpimästi, hän on herkkä, empaattinen näkijä, myötäilee matkaasi ja elää mukana sitä tehtäessä❤️
Rakkaudella, Leila”

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nimi menee tänne