Saattaa herätä ajatus että miksi ottaisin useamman ALH Enkelihoidon tai regression, voihan jo yhdessä etsiä tietoa minua askarruttavaan asiaan.

Hoidot ovat kuin sipulinkuorintaa tai pilkkomista. Jokaisessa hoidossa saat tietoa tai energiaa juuri sinulle nyt tärkeimpään asiaan. Se tulee sinun alitajunnasta/korkeammasta minästä. Tämä ei ehkä ole se sama tieto mitä mietit päivätajunnan aikana.

Sinua voi askarruttaa vaikka taloudellinen tilanteesi. Jotta tilannetta voi muuttaa, usko vain se on mahdollista! tulee päästä haasteesi alkusyyhyn. Aina sitä alkusyytä ei sinulle voida tuoda esille ensimmäisessä hoidossa. Voi olla että olet jossain aikaisemmin tehnyt köyhyyslupauksen itsellesi, ajatellut että et pysty olemaan taloudellisesti varakas, olipa tilanne elämässä mikä tahansa. Jos tuota syytä ei poisteta, taloudellisen tilanteesi ahdinko vain jatkaa olemistaan.

Palaan takaisin tuohon miksi sitä ei sinulle ehkä sinun korkeampi minäsi heti ensimmäisellä hoidolla tuo esille: syy voi olla sinulle raskas asia ottaa vastaan, siihen liittyy paljon erilaisia osa-alueita ja niiden kertominen sinulle yhdessä hoidossa voi olla liian rasittavaa sinulle. Voi olla että olet ollut saman haasteen edessa useammassa elämässä (jos uskot aikaisempiin elämiin) ja myös näitä muita elämiä halutaan esitellä sinulle, jotta voit nyt sisäistää todellisen syyn ja päästää siitä irti.

Itse olen hyvä esimerkki tuosta sipulinkuorinnasta. Yksi ja sama asia vaivasi minua ja toivoin saavani vastausta miksi ja miten pääsen siitä eroon?

Uskoin lujasti siihen että minun syyn täytyi olla ns. karmallinen asia. Olin jopa turhautunut kun haastettani kyllä sivuttiin eri hoidoissa mutta sen perimmäistä syytä ei saanut tietooni ja kamppailin haasteeni kanssa. Vihdoin viidennellä hoidolla minulle selvisi paljon asioita. Olin kokenut tai päättänyt jotain niin negatiivista jossain aikaisemmassa elämässä että vieläkin oma korkein minäni näytti osan totuudesta muunneltuna, mutta pääsin kiinni ongelmaani.

Se että saat tietoa hoidossa tai sitten jos olet aivan liian voimaton, saat energiaa kerätä voimia tulevia hoitoja varten, ei vielä riitä. Sinun kuten myös minun piti, tehdä paljon työtä että sisäistän asian ja korjaan ne virheelliset ajatusmallit mitä minulla oli. Sitten pääsemme nauttimaan paremmasta elämäntilanteesta. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

Hoidoissa voi pelottaa että kohtaa asioita joita et halua tai voi käsitellä. Ole huoletta, korkeampi minäsi ei tuo sinulle mitään sellaista tietoa mitä et pysytisi kestämään. Kuolema on erittäin yleinen pelonaihe. Teen kysymyksen: miten voit elää nyt, jos et olisi kuollut aikaisemmin?

Okei, tähän voi heti vastata että rinnaikkaistodellisuuksia voi olla olemassa, mutta eivät ne silti selitä kaikkia elämiäsi. Itse olen kokenut kuoleman hyvin rauhoittavana, jopa vapauttavana tunteena. Olen halunnut aina käydä sen läpi, mikäli se on hoitoon sopinut. Kuoleman voi kuitenkin katsoa myös ulkopuolisena, niin silloin se ei ole niin voimakas kokemus.

Aivan sama pätee kaikkiin pelkoihimme.

Usko vain, alitajuntasi/korkeampi minäsi tietää juuri ne oikeat asiat! Meidän tietoinen mieli on aivan liian vajavainen itse pääsemään haasteidemme alkujuurille mutta tietoista mieltä tarvitaan sitten kun olet löytänyt vastauksen ”mistä kaikki alunperin johtuu”?

Molemmilla hoitomuodoilla voit päästä tuloksiin. Sinä vain valitset sen, mikä tuntuu enemmän sinulle sopivalta.